Rok isporuke & Dostava

1. Rok isporuke

Predviđeni rok isporuke za webshop narudžbu iznosi u prosjeku 10 radnih dana za robu koja je dostupna i na koju se ne stavlja tisak ili dotisak.
Za robu koja je dostupna i za koju je potrebno odraditi tisak ili dotisak, predviđeni rok isporuke produžuje se za još 10 radnih dana, a isti može biti i kraći ili duži, ali ne duži od 20 radnih dana.

U slučaju da je predviđeni rok isporuke duži od 20 radnih dana, Kupac će biti kontaktiran od strane JAKO Sport-a o točno predviđenom roku isporuke te biti upoznati sa mogućnošću da otkaže svoju narudžbu bez dodatnih troškova.

2. Dostava putem HP express

Roba se isporučuje u uobičajenim količinama za potrebe kućanstva te se izdaje samo krajnjim potrošačima. Dostavljači Hrvatske pošte (dostavne službe s kojima JAKO Sport surađuje) pošiljke dostavljaju na adresu za isporuku kroz 3 do 5 radna dana od dana kad im je predana pošiljka, u periodu od 8,00 do 16,00 sati. Molimo Vas da u tom periodu osigurate da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizualno pregledati paket, da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.

.