RSS

Blog

JAKO x HRVATSKI TENISKI SAVEZ
U svečanom ozračju Varaždinske arene, Hrvatski teniski savez (HTS) i JAKO Hrvatska službeno su potpisali trogodišnji ugovor o tehničkom sponzorstvu. Ovaj događaj označava početak snažne suradnje na unaprjeđenju tenisa u našoj zemlji.
JAKO Hrvatska x Hrvatski sportski savez gluhih
S ponosom objavljujemo novu suradnju s Hrvatskim sportskim savezom gluhih, jednim od tri krovna sportska saveza u Hrvatskoj!
🇭🇷 Od 1992., HSSG predstavlja glas za više od 700 gluhih sportaša, promičući raznolik...
JAKO x NK DINARA x 2027.
S ponosom objavljujemo, da smo produžili ugovor s legendarnom NK Dinarom iz Knina! 🎉
JAKO x NK ZADARNOVA x 2026
‼ PRODUŽENJE SURADNJE ‼
⚽️ Prve tri godine uspješne suradnje su iza nas, a nove tri su dogovorene na obostrano zadovoljstvo!
👉 Predsjednik NK Zadarnova Antonio Perica i direktor JAKO Hrvatska Ivan Gojević, stavili su svoje potpise na "papir" vrijedan do 2026. godine.
...
JAKO x MNK OLMISSUM x 2027.
Direktor JAKO Hrvatska, Ivan Gojević i predsjednik MNK Olmissum, Mijo Milavić, po isteku trogodišnjeg ugovora dogovorili su novu, i to ovog puta četverogodišnju suradnju!
JAKO i 1. FSV Mainz 05 započinju partnerstvo
Službeno partnerstvo između JAKO i 1. FSV Mainz 05 započelo je 1. srpnja. JAKO sada oprema sve momčadi kluba, od profesionalnih do juniorskih momčadi. Ugovor je prvobitno potpisan na pet godina, a novi domaći dres bundesligaša bit će predstavljen 7. srpnja.
JAKO TEAM x TEAM PLANTIĆ
🥊 Luka Plantić (26), hrvatski olimpijac i osvajač europske bronce, postao je dio JAKO TEAM-a!
JAKO U NOVO VRIJEME 💪

📄🪄 Aktualni prvaci Hrvatske MNK Novo Vrijeme i JAKO Hrvatska stavili su svoj potpis na ugovor u kojem će surađivati do kraja malonogometne sezone 2025.
Od kada su u prvoligaškom statusu Makarani u svojim vitrinama imaju tri naslova prvaka, a uz to su tri puta bili viceprvaci. U sezoni 2021/22 osv...

Simbol različitosti 🌈
Simbol različitosti 🌈
Domaća utakmica VfB Stuttgarta 18. ožujka je u znaku “COLORFOUL AND WILD”. VfB će nositi poseban dres "Diversity 22/23" na koji će se vratiti prsni prsten u duginim bojama. Ovim dresom dajemo znak sudjelovanja, različitosti i zajedništva.
Manuel Štrlek potpisao za RK NEXE.
Manuel Štrlek potpisao za RK NEXE.
Po mnogima jedno od najboljih lijevih krila na svijetu Manuel Štrlek, od iduće će sezone nositi dres RK NEXE s brojem 26!